Nyholmen Leilighet B210

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
61m2
Prisantydning
4 590 000,-

Salg av kontraktsposisjon på en moderne selveierleilighet helt ytterst i sundet. Leiligheten holder høy standard og ligger fint beliggende i høy 2. etg! Leiligheten blir levert med en stavs eikeparkett, downlights i stue, kjøkken, gang og bad, deli kate 60x60 fliser på bad og har smartkonsept via telefon. Planløsningen vil inneholde stue/kjøkken, 2 sov, bad, entre. Fellesarealene inneholder; treningsrom, badstu, felles rom til arrangementer og kajakkbod. Også felles dusj som leder rett ut i sjøtrappen. Ingen forskuddsbetaling og innflytningsklar ca. 4. kvartal 2024. Høydepunkter: Høy standard. Nydelig utsikt. Kjøkken fra HTH. Balkong. Fiber/bredbånd. Fjernvarme. Sportsbod. Fellesarealer med treningsrom, badstue og selskapslokale. ... Les mer

Prisantydning: 4 590 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 792,-
Primærrom: 61m2
Bruksareal: 61m2
Soverom: 2

Se full beskrivelse

Eiendom Nyholmen Leilighet B210
9007 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0178
Totalvurdering Velkommen til Nyholmen!

Salg av kontraktsposisjon på en moderne selveierleilighet helt ytterst i sundet. Leiligheten holder høy standard og har en spektakulær utsikt mot sentrum, Tromsøysundet og fastlandet!

Leiligheten blir levert med en stavs eikeparkett, downlights i stue, kjøkken, gang og bad, delikate 60x60 fliser på bad og har smartkonsept via telefon.

Planløsningen vil inneholde stue/kjøkken, 2 sov hvorav et har garderoberom, bad og entre.

Fellesarealene inneholder; treningsrom, badstu, felles rom til arrangementer og kajakkbod. Også felles dusj som leder rett ut i sjøtrappen.

Ingen forskuddsbetaling og innflytningsklar ca. 4. kvartal 2024.

Høydepunkter:
- Høy standard
- Nydelig utsikt
- Høy 2 etasje
- Kjøkken fra HTH
- Balkong
- Fiber/bredbånd
- Fjernvarme
- Sportsbod
- Fellesarealer med treningsrom, badstue og selskapslokale

Bilder er av illustrativ karakter. Endringer vil forekomme.

Ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund for ytterligere informasjon.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 4045 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger ytterst i sundet. Spekatulær utsikt og Nyholmen har sjø på 3 sider av beyggelsen. Boligen har en svært attraktiv beliggenhet med dagligvarehandel, treningssenter, jernvarehandel og bussforbindelse i umiddelbar nærhet. Bussene går rett utenfor boligen i begge retninger med hyppige avganger i timen til UiT/UNN, sentrum og Langnes Handelspark. Inn til sentrum er det ca. 6 minutters gange. Her finner du alle de servicetilbudene en storby har å tilby. En spasertur unna ligger Telegrafbukta som byr på flotte grøntarealer med badeplass og felles griller om sommeren.
Tomt/beskaffenhet På tomten skal det etableres parkområder og sjøtrapp for sjøsetting av kajakk.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Areal P-rom/ BRA i: Ca. 61 kvm. Selges iht oppgitt salgsoppgave fra utbygger. Viser til utbyggers leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.

(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Bygget utføres med hovedbæresystem i betong- og stålkonstruksjoner. Gulv på grunn er tenkt plasstøpt betong i bodarealer og tilhørende fellesrom. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Øvrig fasade er tenkt i trekonstruksjon som isoleres med mineralull og hovedsakelig forblendes med fasadeplater.

Fasader utføres hovedsakelig i fasadeplater med supplerende elementer av andre materialer.

Takene til byggene blir flate, isolerte og med fall til innvendig sluk. Tekkes med mekanisk festet membran / folietekking eller papp. Tak over inngangsparti, balkonger o.l. vil bli utført som lett tak.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Innhold 2.etasje:Stue/kjøkken, 2 soverom, garderoberom, bad, entré.
Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 7,6kvm.
Sportsbod i felles bodanlegg.
Standard Gulv:
Det leveres 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, entre og soverom.
Våtrom og bad leveres med keramiske fliser, farge grå i størrelse 60x60 cm, foruten i dusjsone hvor det leveres mindre fliser i samme farge.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt iht. Norsk standard NS i fargen hvit.
Våtrom leveres med keramiske fliser farge grå i størrelse 60x60 cm.
Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater og sparkles og males iht. Norsk Standard NS i fargen hvit.

Himling:
Tak leveres med nedforet gipshimling som sparkles og males iht. Norsk Standard NS i hvit farge. I stue/kjøkken vil det helsparkles mens øvrige rom sparkles og males iht. Norsk Standard NS. Himling i bad kan leveres som gips systemhimling eller malte metallplater med synlig smal fuge. Det leveres downlights i tak på bad iht. leverandørens plantegning.
Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult i nedsenket himling i leilighetene. Ved detaljprosjektering kan føringer bli innkasset noen steder. Sprinkelhoder vil være synlig i leilighetene.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra HTH.
Kjøkken leveres i hvit utførelse. Laminat benkeplate.
Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med vannlås og tilkobling til oppvaskmaskin, og ettgreps blandebatteri. Omfanget av antall overskap vil variere utfra type leilighet.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt- og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.

Bad:
Badene leveres med flis på gulv og vegg. Dusjvegger leveres i glass, samt mindre fliser i dusjsone. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg.
Det leveres glatte hvite fronter på servantskap, heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin i hver leilighet. I leiligheter med eget vaskerom blir det avsatt plass for vaskemaskin.
Der vask/bod er angitt i boligen leveres leilighetstypen med bod som standard.

Baderom leveres som prefabrikkerte kabiner eller plassbygde bad iht. prosjektering.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres med fjernvarme og vannbåren varme i gulv på oppholdsrom og bad iht. leveransebeskrivelse fra utbygger. Varmtvann leveres gjennom varmeanlegg som en del av fellesanlegget hvor fjernvarmeanlegg benyttes. Forbruk av energi avregnes etter boenhetenes sameiebrøker. Det kan leveres panelovner på soverom som tilvalg.

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med eget aggregat i hver leilighet for et godt inneklima med tilførsel av filtrert uteluft med eget styringspanel. Ventilasjonsaggregatet vil være synlig plassert i bod, eventuelt i nedforet himling entré.
Parkering Det medfølger ikke parkering.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Viser til utbyggers opprinnelige salgsoppgave for mer informasjon.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 590 000,- / Fellesutgifter: 1 792,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Sameiet Boligene vil bli organisert som et boligsameie.
Utbygger vil ta initiativ til å stifte sameiet i god tid før overtakelsen.
Utbygger vil innkalle kjøperne til konstituerende ekstraordinært årsmøte der sameiet formelt stiftes og det velges et styre for sameiet.
Utbygger forbeholder seg retten til å velge forretningsfører som forestår stiftelsen av sameiet og ivaretar første års drift. Agio Forvaltning AS er engasjert av utbygger.
Fellesutgifter Kr 1 792,- per mnd.
Det tas forbehold om endring av stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert forretningsfører Agio Forvaltning AS for sameie for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjettet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Seksjonen leveres uten pengeheftelser.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Kjøpekontrakt
Byggetegninger
Budsjett
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Matrikkelkart
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Felleskostnadene er stipulert fra utbygger.

Bilder er illustrasjoner og avvik kan forekomme.

Link til prosjektets hjemmeside: https://nyholmenbolig.no/

Megler:

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 97435860

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nyholmen leilighet B-210
Velkommen til Nyholmen leilighet B-210
Planskisse
Planskisse