Balsfjordvinden 38

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
117m2 (BRA-i)
Prisantydning
8 200 000,-

Balsfjordvinden 38 - Innbydende og lekker 5-roms endeleilighet med mulighet for utleie av to hybler. Flott intern beliggenhet og store gode rom. Åpen og bra planløsning og romslig overbygd veranda/vinterhage. Fast garasjeplass med infrastruktur for ladding og  gratis gjesteparkering. Balsfjordvinden er et veldrevet sameie på Bjerkaker. Her bor du i umiddelbar nærhet til Tromsøs beste Coop Extra, frisør, Evo Treningssenter, bensinpumpe og Obs Bygg! Strandpromenaden kan du følge til Telegrafbukta eller inn til sentrum! Høydepunkter: Lekker og innbydende. Bra fargevalg. Gjennomført stil. 3(4) soverom. Hybelmuligheter. Nært "alt". Sentralt. Rolig og barnevennlig boområde. Opparbeidede uteareal. Garasje. Gratis gjesteparkering. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 8 200 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 5 773,-
Internt bruksareal: 117m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 4m2 (BRA-e)
Soverom: 4
Byggeår: 2003
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Balsfjordvinden 38
9006 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-24-0198
Totalvurdering Balsfjordvinden 38 - Innbydende og lekker 5-roms endeleilighet med mulighet for utleie av to hybler. Flott intern beliggenhet og store gode rom. Åpen og bra planløsning og romslig overbygd veranda/vinterhage. Fast garasjeplass med infrastruktur for ladding og gratis gjesteparkering.

Balsfjordvinden er et veldrevet sameie på Bjerkaker. Her bor du i umiddelbar nærhet til Tromsøs beste Coop Extra, frisør, Evo Treningssenter, bensinpumpe og Obs Bygg! Strandpromenaden kan du følge til Telegrafbukta eller inn til sentrum!

Høydepunkter:
Lekker og innbydende
Bra fargevalg
Gjennomført stil
3(4) soverom
Hybelmuligheter
Nært "alt"
Sentralt
Rolig og barnevennlig boområde
Opparbeidede uteareal
Garasje
Gratis gjesteparkering

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3871 snr. 10 orgnr. 886398972 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområde langs sjøkanten i Lanesbukta på Tromsøya sørøst. Området er i hovedsak bebygget med lavblokker og ligger anlagt ca. 2,5 km sør for bysentrum. Kort veg til skole og kort veg til dagligvarebutikk med andre tilbud på Lanes. I tillegg bor man et steinkast unna frisør, treningssenteret Evo og bensinpumpe.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg til garasjeanlegg. Gangveg til boligen.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av flat tomt med "grense" til sjø. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig veg til garasjeanlegg og fellesplasser. Asfalterte veger og plasser. Grøntområder med beplanting.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2003
Areal Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 134 kvm, BRA-i: 117 kvm , BRA-e: 4 kvm , BRA-b: 13 kvm
(BRA-i) Bruksarealet av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som BRA-i.

(BRA-e) Bruksarealet av alle rom som ligger utenfor boenheten(e), men som tilhører denne. Eks: arealer som har adkomst fra fellesarealer eller utenfra, som kjellerstuer, gjesterom, hobbyrom og boder som tilhører boenheten.

(BRA-b) Bruksarealet av innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

(TBA) Arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har fabrikkmalt hovedytterdør og fabrikkmalt balkongdør i tre. Balkongdør bør med fordel justeres. Ytterdør med noen småskader i dørbladet. Terrasse av betong med tett trerekkverk. Overliggende balkong som takkonstruksjon. Balkongen er innglasset, men denne må ikke betraktes/oppfattes som en komplett vind/vanntett konstruksjon. Balkonggulvet er avrettet og det er montert varmekabler og fliser. Plassbygd benk for lagring. Montert el.punkt/stikkontakter.

Hele leiligheten ble overflatefornyet og/eller overflateoppusset. Ny kjøkkeninnredning. Oppgradert el.anlegget. Oppgradering omfatter nye brytere og kontakter, montert gulvvarme i stue, kjøkken og gangavdeling.

Tidligere hybelkjøkken er demontert og rommet har nå funksjon som gang. Røropplegget er tilgjengelig om rommet er tenkt brukt som kjøkken av ny eier.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 02.04.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det er utstedt ferdigattest datert 30.10.2006 med vedtaksnummer 466/02. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at planløsning er noe endret fra godkjente og byggemeldte tegninger: Spisestue er endret til kjøkken og kjøkken er endret til soverom.
Innhold Inngår i BRA-i
Entré , Gang 1, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Hovedbad/vaskerom, bad/vaskerom, Kjøkken, Stue , Gang 2

Inngår i BRA-e
Bod i fellesareal

Inngår i BRA-b
Innglasset balkong

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 02.04.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av laminat.
Veggene har strukturtapet.
Innvendige tak har malte flater.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og mikro. Nytt i 2018. Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.

Bad
Bad 1: Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Badets overflater ble skrellet ned i 2018. Nye varmekabler og membran montert, gulvet ble avrettet og flislagt. Vegger med membranplater og flislagt. Nytt sanitærutstyr og innredning montert. Opplegg for vaskemaskin. Sluken er gjenbrukt. Veggene har fliser. Taket er malt. Høyttalere i himling. Downlights. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Det er benyttet Weber membransystem ifølge eier. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert Grohe spyle- og føntoalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Bad 2: Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Badet ble modernisert i 2018 med ny smøremembran over eksisterende våtromsbelegg og gulvet ble flislagt med sokkelflis. Montert baderomspanel på vegger. Ny innredning. Sluken er gjenbrukt. Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler (fra byggeår). Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Rommet har servant, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er avløpsrør av plast. Boligen har mekanisk ventilasjon. Veggventiler på alle soverom. Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer, med tilkomst fra fellesgang. Seriekoblet brannvarsling med alarmklokker. Slukkeapparat på 6 kg.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG 0 - Ingen avvik
TG 1 - Mindre eller moderate avvik
TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
TG 3 - Store eller alvorlige avvik
TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak
- Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas justeringer på enkelte dører.

- Overflater vegger og himling
Manglende forsegling i spor på bunnprofil til våtromsplatene.

- Sluk, membran og tettesjikt
Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Området der membran kan være synlig er tildekket med flislim

- Kjøkken > Avtrekk
Bryter/regulator til ventilator er defekt.

TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

- Andre utvendige forhold
Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

- Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Høydeforskjell på ca. 15 mm er målt gjennom stuen, fra dør til soverom til dør til veranda. Videre er det registrert en liten kul på gulvet i overgangen mellom entre og gang.

- Overflater Gulv
Bom i ei flis inne ved veggen mellom wc og servant. Høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er målt til ca. 22 mm.

- Sanitærutstyr og innredning
Toalettet er montert 7-8 cm fra veggen og plasseringen avviker fra krav til generell brukbarhet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Raymond Jørgensen datert 02.04.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Møblement i vinterhage og gardiner kan medfølge handelen. Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming I hovedsak ved hjelp av elektrisitet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger fast garasjeplass med infrastruktur for ladding og gjesteparkering.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse jf. reguleringsplan datert 08.01.2001.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen jf. eiendomsrapport datert 06.05.2024.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 200 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Raymond Jørgensen den 25.03.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 389 359,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 557 437,-
Formuesverdi er beregnet ut fra Skatteetatens nettsider og gjelder for inntektsåret 2023.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 24 512,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D, målt energibruk 9 558 kWh pr. år.
Adgang til utleie Man står fritt til å leie ut seksjonen men, sameiets styre skal skriftlig underrettes om alle leieforhold. Jf. Vedtektene.
Leieinntekter Stipulerte leieinntekter er på ca. kr. 7 500,-/mnd. inkl. strøm pr. hybeldel.
Sameiet Sameiet Kapteinen
Styreleder sameiet Svein Bertheussen
Fellesutgifter Kr 5 773,- per mnd.
Dekker bl.a. vedlikehold, forsikring, styregodtgjørelse, akonto vann mm.
Fellesgjeld Fellesformue kr 43 348,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
2003/675-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 17.01.2003
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:3872
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:3873
rettighetshaver:Knr:5501 Gnr:119 Bnr:3874
Bestemmelse om drifts og vedlikeholdansvar
Overført fra: 5501-119/3871
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/14593-2/97 Erklæring/avtale 10.10.2003
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/9653-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 28.06.2005
Pliktig medlemskap i Velforeningen Bjerkakerstranda
Med flere bestemmelser

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 74862861
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boligopplysninger
Vedtekter og husordensregler
Årsberetning
Byggetegning
Ferdigattest
Reguleringsplan
Pågående regulering
Eiendomsrapport
Grunnkart
Nabolagsprofil
Energiattest
Informasjonsskriv HELP
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Tidligere hybelkjøkken er demontert og rommet har nå funksjon som gang. Røropplegget er tilgjengelig om rommet er tenkt brukt som kjøkken av ny eier.

Selger informerer om følgende i sin egenerklæring:
2.1. Hovedbad/vaskerom: Hele badet ble strippet og bygd opp igjen med nye varmekabler, avrettningsmasse, Weber membransystem inklusive slukmansjett. Nye fliser, innredning og garnityr. Rørlegger var Ness Rørmontasje Elektriker var Alti Elektro Membran og flis var Josefsen Consult og Edwardson Bad/vaskerom: Påført smæremembran oppå eksisterende gulvbelegg. Montert gulvfliser og baderomsplater. Ny innredning og dusjgarnityr. Utført i 2019 av Ness Rørmontasje AS.
3. Gammel fuktskade registrert under vindu på hybel/soverom mot sør. Styreleder er varslet.
4.1 Byttet endel utvendig kledning og utvendig tak er punktutbedret. Taktekke er fra byggeår. Utført av Protan og Tromsø bygg og takmontering i 2021.
5. En bod har hatt fukt på vegg. Det har ikke vært problem i vår bod.
7. Fukt registrert i en bod. Ellers ingen fukt som jeg kjenner til.
10.1 Alt av el stikk og brytere er byttet i forbindelse med omlegging til smart hus løsning. Varmekabler på hovedbad. Down lights på hovedbad. varmefolie i stur kjøkken og gang. Nye taklamper. Varmekabler på vinterhage. Utført av Alti Elektro i 2019.
13.1. Nytt røropplegg på hovedbad/vaskerom inklusive spyl og føn toalett, dusjbatteri og blandebatteri mv. Bad/vaskerom nytt garnityr foruten wc. Utført av Ness Rørmontasje AS i 2019.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet. En boligselgerforsikring gir trygghet for selger og kjøper, og kan dekke feil og mangler som enten ikke er opplyst om eller det ikke var kjennskap til da salget ble gjennomført.
Forkjøpsrett Ingen forkjøpsrett.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

Torsdag, 25. jul.
18:00 - 18:30
For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Balsfjordvinden 38 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Balsfjordvinden 38 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Sentralt beliggende selveier på attraktive Bjerkaker. Her bor du sjønært og med super adgang til matbutikk, frisør og treningssenter mm.
Sentralt beliggende selveier på attraktive Bjerkaker. Her bor du sjønært og med super adgang til matbutikk, frisør og treningssenter mm.
Leiligheta er innbydende og har en gjennomført stil og gode fargevalg.
Leiligheta er innbydende og har en gjennomført stil og gode fargevalg.
Vi begynner i stuen som er åpen, møbleringsvennlig og svært romslig. De sosiale sonene får naturlige og gode plasser.
Vi begynner i stuen som er åpen, møbleringsvennlig og svært romslig. De sosiale sonene får naturlige og gode plasser.
Flott utsikt fra stuevinduet.
Flott utsikt fra stuevinduet.
Stor vindusflater sikrer deg rikelig med innslipp av dagslys. Dette gir en luftig og behagelig romfølelse.
Stor vindusflater sikrer deg rikelig med innslipp av dagslys. Dette gir en luftig og behagelig romfølelse.
Fra stuen går du ut på verandaen. Den er romslig, igjennbygd med glassvegger og er en herlig plass å ha besøk.
Fra stuen går du ut på verandaen. Den er romslig, igjennbygd med glassvegger og er en herlig plass å ha besøk.
Svært pen sjøutsikt mot Tromsøysundet og sørvestvendte solforhold.
Svært pen sjøutsikt mot Tromsøysundet og sørvestvendte solforhold.
Fra sofaen går du videre til spisestuen. Gjennomgående enstavs eikeparkett i hele leiligheten.
Fra sofaen går du videre til spisestuen. Gjennomgående enstavs eikeparkett i hele leiligheten.
Her får du en flott plass å ha spisebordet...
Her får du en flott plass å ha spisebordet...
... vinduet gir deg i tillegg flott lysinnslipp og atmosfære til måltidet.
... vinduet gir deg i tillegg flott lysinnslipp og atmosfære til måltidet.
Før kjøkkenet får du enda en plass til et litt mindre spisebord til frokosten din eller andre ønsker.
Før kjøkkenet får du enda en plass til et litt mindre spisebord til frokosten din eller andre ønsker.
Pen utsikt fra kjøkkenbordet og.
Pen utsikt fra kjøkkenbordet og.
Lekkert og stilrent kjøkken fra IKEA.
Lekkert og stilrent kjøkken fra IKEA.
Integrerte hvitevarer og mikro integrert i overskap. Ekstra bredde på koketopp.
Integrerte hvitevarer og mikro integrert i overskap. Ekstra bredde på koketopp.
Rikelig med lagringsplass i over- og underskap.
Rikelig med lagringsplass i over- og underskap.
Hovedsoverommet er av en romslig og behagelig størrelse. Som man ser har du god plass til to doble garderobeskap.
Hovedsoverommet er av en romslig og behagelig størrelse. Som man ser har du god plass til to doble garderobeskap.
Soverom 2 er også av god størrelse, med plass til ønsket møblement.
Soverom 2 er også av god størrelse, med plass til ønsket møblement.
Gjennomført flislagt bad med store fliser, gode fargekombinasjoner og innfelte spotter i tak.
Gjennomført flislagt bad med store fliser, gode fargekombinasjoner og innfelte spotter i tak.
Dusj.
Dusj.
Vegghengt servant og spyletoalett.
Vegghengt servant og spyletoalett.
Fra entreen kan man gå inn til hybeldelen. Her har man anledning til å leie ut en 3-roms med eget bad og gang.
Fra entreen kan man gå inn til hybeldelen. Her har man anledning til å leie ut en 3-roms med eget bad og gang.
Hybelens stue er av romslig størrelse og fremstår i lik stil som resten av leiligheten.
Hybelens stue er av romslig størrelse og fremstår i lik stil som resten av leiligheten.
Soverommet er også av god størrelse, her får du i tillegg plass til ekstra skrivebord om man leier ut til eksempelvis 2 studenter.
Soverommet er også av god størrelse, her får du i tillegg plass til ekstra skrivebord om man leier ut til eksempelvis 2 studenter.
Badet i hybelen holder også pen standard og er innbydende og flislagt.
Badet i hybelen holder også pen standard og er innbydende og flislagt.
Gang/oppbevaring i hybel. Hybeldelene har hver sitt calling-system for besøkende.
Gang/oppbevaring i hybel. Hybeldelene har hver sitt calling-system for besøkende.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Nærområdet byr på flotte turmuligheter og småbåthavn.
Nærområdet byr på flotte turmuligheter og småbåthavn.
Det er pene og opparbeidede områder rundt blokkene med benker og lekeapparat.
Det er pene og opparbeidede områder rundt blokkene med benker og lekeapparat.
Fasade.
Fasade.
Det medfølger fast garasjeplass med infrastruktur for lading og gjesteparkering.
Det medfølger fast garasjeplass med infrastruktur for lading og gjesteparkering.