Sandøyvegen 15

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
135m2 (BRA-i)
Prisantydning
Solgt

Velkommen til Sandøyvegen 15 - Attraktivt rekkehus i barnevennlig område med parkering og terrasse og hage. Dette rekkehuset i 3 plan tilbyr praktiske løsninger og masse potensiale. Perfekt for barnefamilier, med 3 soverom, 2 bad, romslig og lys st ue med sosial spisestue, praktisk kjøkken og kjellerstue. Direkte utgang til terrasse med flotte solforhold og frodig hage. Fellesarealer med grøntarealer og lekeplasser. Inngangsparti med bod og overbygd trapp. Parkering til to biler. Kort avstand til Pyramiden kjøpesenter, barnehage, skoler og offentlig transport. Ideelt for folk i alle livsfaser med minimal trafikkstøy og tilgjengelige fritidsmuligheter som Fjellheisen og Sherpatrappa. Høydepunkter: Rolig. Barnevennlig. Terrasse. Gode solforhold. Parkering. Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 4 290 000,-
Boligtype: Rekkehus
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 8 077,-
Fellesgjeld: 338 615,-
Internt bruksareal: 135m2 (BRA-i)
Eksternt bruksareal: 4m2 (BRA-e)
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Energimerking: F
Tomteareal: 2240m2 (eiet)

Se full beskrivelse

Eiendom Sandøyvegen 15
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-24-0048
Totalvurdering Velkommen til Sandøyvegen 15 - Attraktivt rekkehus i barnevennlig område med parkering og terrasse og hage.

Rekkehus i 3 plan av meget god standard med praktiske løsninger. Her får du en gjennomført bolig med masse potensiale. Perfekt for barnefamilier med 3 soverom, 2 bad hvor det ene har opplegg til vaskemaskin og badstue. En romslig og lys stue med en sosial spisestue og et praktisk kjøkken med god benke- og oppbevaringsplass og kjellerstue.
Fra stua har du direkte utgang til terrasse med flotte solforhold. Hagen er frodig og grønn om sommeren og området har fine fellesarealer i borettslaget med grøntarealer og lekeplasser. Lekeplassen ligger midt i mellom byggene og det er derfor lite trafikk hvor barna kan leke.

Boligens inngangsparti er overbygd og du har adkomst via trapp du kan pynte opp med blomster i sommerhalvåret. Her er det også en bod som sikrer godt med lagringsplass. I den grusede adkomsten er det plass til to biler.
Boligen ligger i et veldrevet og etablert sameie med sikringsordning!

Eiendommen har en utmerket plassering med kort avstand til alle nødvendige fasiliteter! Kun et steinkast unna ligger Pyramiden kjøpesenter, dagligvarebutikker, barnehage og skoler! I tillegg finner du et busstopp i nærheten med hyppige avganger til Tromsø sentrum, UiT/UNN, Langnes Handelspark og Flyplassen! Retter bak eiendommen finner du Fjellheisen og Sherpatrappa, velkjente destinasjoner. Tromsdalstinden ligger også i umiddelbar nærhet for de som søker mer utfordrende turer. Lysløypa er også lett tilgjengelig. Området passer for en mangfoldig gruppe mennesker i alle livsfaser, og det er en jevn fordeling av beboere. Med minimal trafikkstøy er dette et rolig område å bo i.

Høydepunkter:
- Rolig
- Barnevennlig
- Terrasse
- Gode solforhold
- Parkering

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 794, andelsnr. 8 i Storsteintun 1 og 2 Borettslag med orgnr. 948778300 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger sentralt i Tromsdalen, med nærhet til buss, dagligvarebutikk, barnehage og skole. Kort vei til friområde, fjellheisen og Sherpatrappa.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Tomten er flat og har skjermet lekeplass med tun i midten mellom rekkehusene. Takstobjektet har gruset adkomst fra Nord, med plass til to biler foran inngangspartiet. Stue har utgang mot Sør til markterrasse. Steinheller foran inngangsparti.
Boligtype, og eierform Borettslag Rekkehus
Byggeår 1969
Areal Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 139 kvm, BRA-i: 135 kvm , BRA-e: 4 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 25.03.1968.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.Etasje: gang og stue/kjøkken.
2.Etasje: bad, 3 soverom og gang.
Kjeller: badstue, kjellerstue, bad og gang.
Boligen disponerer en bod i underetasje og sportsbod med inngang fra trapp inngangsparti på 4kvm.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 13.02.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendig er det gulv av parkett, laminat og belegg.
Veggene har tapet, trepanel og malte plater.
Innvendige tak har malte plater.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med fyllingsdører type IKEA. Takhøye skap med 2 dører i frostet glass. Lys under overskap. Laminat benkeplate med 1,5 oppvaskkum og 1- greps kjøkkenbatteri. Nedfelt platetopp. Integrert oppvaskmaskin fra Electrolux. Integrert Micro / stekeovn. Integrert kjøl / frys. Fliser over benk. Ny oppvaskmaskin, 2021. AVTREKK: Det er kjøkkenventilator med kullfilter og avtrekk ut.

VÅTROM
Bad 2 etasje:
Aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 2mm. Baderomsinnreding med heldekkende servant, underskap med 2 skuffer, 1 høyskap. Speil med lys. Gulvmontert Wc. Innebygget badekar med dusj. Det er elektrisk styrt vifte med lys og fukt sensor.

Bad kjeller:
Malt panel/fliser vegg og panel i himling. Fliser på gulv. Fall mot sluk Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Servant med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Gulvmontert Wc. Opplegg for vaskemaskin. Dusjkabinett. Ikke tilstrekkelig med ventilasjon i rommet.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe. Det er avløpsrør av plast og soil. Boligen har naturlig ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 200 liter og er plassert i bod i kjeller.

ELEKTRISK ANLEGG:
Det elektriske anlegget er i hovedsak fra byggeåret, deler av anlegget er av nyere dato med automatsikringer, eldre sikringsskap.

BRANNTEKNISKE FORHOLD:
Boligen har brannvarslere som er koblet til fellesanlegg i borettslaget. Brannslukningsapparat i alle etasjer.

Fordeling av tilstandsgrader
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Våtrom > Kjeller > Bad > Generell:
Sprekk i flis på gulv / sprekk fugemasse overgang vegg/gulv / Vegg bak dusjkabinett ikke tett. Ikke tilstrekkelig med ventilasjon i rommet.
Det er avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TGIU:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:

TG2:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Det er registrert høydeforskjell i etasjeskiller på mellom 15-30 mm gjennom hele soverommet i 2 etasje.
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Etasjeskille kjellerstue
Det er registrert høydeforskjell i etasjeskiller på mellom 15-30 mm gjennom hele rommet i kjellerstue.
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted
Boligen har mursteinspipe, vedovn og sotluke/feieluke.
Vurdering av avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.

Innvendig > Rom Under Terreng kjellerbod
Gulvet har belegg på malt betong. Veggene har plater, panel og betong/mur. Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Det er foretatt overflate søk med fukt indikator på betong gulv i kjeller som gir indikasjon på fukt i gulvet.
Vurdering av avvik: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.

Innvendig > Innvendige trapper
Boligen har malt tretrapp med lakkerte inntrinn.
Vurdering av avvik: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper

Innvendig > Innvendige dører
Innvendig har boligen malte fyllingsdører.
Vurdering av avvik: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte av innvendige dører har en del slitasje.

Våtrom > 2.Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Veggene har fliser. Taket er malt.
Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.

Våtrom > 2.Etasje > Bad > Overflater Gulv
Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Fall mot sluk er målt til 2mm.
Vurdering av avvik: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

Våtrom > 2.Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran.
Vurdering av avvik: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe.
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør:
Det er avløpsrør av plast og soil. Det er opplyst at det er gjort strømperenovering av avløpsrør i 2019.
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Boligen har naturlig ventilasjon.
Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Varmtvannstanken er på ca 200 liter og er plassert i bod i kjeller
Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er i hovedsak fra byggeåret, deler av anlegget er av nyere dato med automatsikringer, eldre sikringsskap. Det meste av det elektrisk anlegget er funksjonstestet, og det fungerer. Anbefaler likevel utvidet el-kontroll siden det er lenge siden siste kontroll.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per-Steinar Skoglund datert 13.02.2024, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Selger kan vurdere å selge boligen møblert for tillegg i prisen. Dette gjelder vaskemaskin, TV, spisebord, senger etc.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og vedfyring.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Plass til to biler foran inngangsparti og det er elbilader.
Tomten Areal: 2 240 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett og vannforsyning via private stikkledninger.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål og områder for boliger med tilhørende anlegg jf. reguleringsplan datert: 28.08.1996.

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Storsteintun 1 og 2 Borettslag
Andelsnummer: 8
Fellesutgifter: Kr. 8 077,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 338 615,-.
Andel fellesformue: Kr. 26 720,-.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12139366334, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 23.01.2024: 5.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 63
Saldo per 23.01.2024: 24 713 481
Andel av saldo: 338 615
Første termin/første avdrag: 20.03.2020 ( siste termin 20.09.2039 )
Flytende rente

Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS.
Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.

Boligselskapet har avale om Forskutterte Felleskostnader

Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Prisantydning 4 290 000,- / Felleskostnader: 8 077,- pr. mnd
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om BoligkjøperforsikringPluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet.

Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Fronte AS den 13.02.24
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 404 427,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 617 707,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter De kommunale avgiftene er inkludert i fellesutgiftene.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Selger opplyser om at med tre personer boende i husstanden ligger strømforbruket typisk på mellom 1300 kwh til maks 1600 kwh i de kaldeste mnd. På sommeren mellom 600-800 kwh. Desember 2023 kom totalen på 1281 kWh.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut med godkjennelse fra styret.
Borettslag Storsteintun 1 og 2 Borettslag
Formann borettslag Mona Lisbeth Hassfjord
Fellesutgifter Kr 8 077,- per mnd.


Fellesutgiftene utgjør 01.03.2024, fellesutgiftene vil fra da utgjøre kr. 8 077
Renter lån kr.1 526,-
Avdrag lån kr. 1 162,-
Grunnleie kr. 4 775,-
Telenor Norge AS, KabelTV/Internett Komplett 350 T-We kr. 614,-
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 338 615,- Fellesformue kr26 720,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige forsikring
If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0000797328
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Husholdningsregler
Vedtekter
Eiendomsrapport
Grunnkart
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det forutsettes at kjøper blir godkjent som ny andelseier av borettslagets styre. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier er hver av partene fri fra denne kjøpekontrakt og hver av partene bærer sine eventuelle kostnader i forbindelse med saken. Eventuelt innbetalte beløp skal tilbakebetales i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
Nytt arbeid på bad utført i 2023 Små forbedringer gjort etter anbefaling fra tilstandsrapport fra 2021. Bad 2. etg: Installert digital termostat til varmekabler i gulv samt modernisert ventilasjon med automatisk baderomsvifte med fuktsensor. Arbeid utført av person med kompetanse innen elektro.
Nytt arbeid på elektrisk anlegg utført i 2017 av GK elektro AS, Samsvareerklæring utført av SSN for Tromsø Kraft Nett AS.
Installert tilkobling for el-billader m/ stikk utendørs. Jeg kjenner ikke til årstall og hvem som utførte arbeidet. Trolig fra 2017.
Skiftet belysning i taket 1. etg. stue i 2023. Modernisert fra halogen til dimbar ledd-belysning. Arbeid utført av person med kompetanse innen elektro.
Jeg har ikke registrert skadedyr i huset i perioden jeg har bodd her. Tidligere eier meldte om følgende tilfelle: Borettslaget gjennomførte undersøkelse og fjerning av skadedyr i alle boligene med hjelp av Rentokil Skadedyrkontroll vår og høst 2019. Det ble rapportert 27 i kjelleren og ingen i resten av huset
Det foreligger planer eller bestemmelser som kan medføre endringer av felleskostnader eller fellesgjeld: Borettslaget har søkt kommunen om tillatelse om å bygge carport og modernisere fasade. Så vidt jeg vet er planene enda ikke vedtatt. Det er sannsynlig at bygging vil medføre en øking i felleskostnadene og/eller fellesgjeld.
Selger opplyser også om at borettslaget jobber med søknad om å bygge carporter. Dette vil medføre økte fellesutgifter.

Innredet tv-stue i underetasje er ikke søkt bruksendret fra grovkjeller til innredet rom og således ikke til p-rom fra bruksareal. Dette aviker fra tegninger hos Tromsø Kommune.

Selger har kjøpt boligselgerforsikring hos Gjensidige. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingslova i 5 år etter overtagelse. Krav rettes direkte til forsikringsselskapet.

Formuesverdien er estimert ut fra Skatteetaten sine hjemmesider.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og avklares endelig etter budaksept. Kontakt megler for mer informasjon.

Megler:

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

(+47) 97739732

Last ned:

Last ned prospekt

Visning:

For visning, klikk på "Visningspåmelding" under. Kontakt megler for mer informasjon!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.
Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave

Visningspåmelding

Velkommen til Sandøyvegen 15 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Velkommen til Sandøyvegen 15 - Presentert av Sne Eiendomsmegling ved Jonas Bergersen!
Attraktivt rekkehus i barnevennlig område med parkering og terrasse og hage.
Attraktivt rekkehus i barnevennlig område med parkering og terrasse og hage.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 1.Etasje.
Planskisse 2.Etasje.
Planskisse 2.Etasje.
Planskisse 3.Etasje.
Planskisse 3.Etasje.
Gode møbleringsmuligheter og vegger malt i moderne og tidløse farger.
Gode møbleringsmuligheter og vegger malt i moderne og tidløse farger.
Åpen og romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og en lun peisovn.
Åpen og romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og en lun peisovn.
Terrassen er sørvendt og perfekt om sommeren, sett deg i solveggen og nyt en god kopp med kaffe.
Terrassen er sørvendt og perfekt om sommeren, sett deg i solveggen og nyt en god kopp med kaffe.
Hyggelig og lettmøblert hjørne - Perfekt for hjemmekontor.
Hyggelig og lettmøblert hjørne - Perfekt for hjemmekontor.
Collage stue
Collage stue
Spisestue i forlengelse av stua.
Spisestue i forlengelse av stua.
Inviter venner og familie til en god middag.
Inviter venner og familie til en god middag.
Moderne kjøkken med praktiske arbeidsforhold, og et stort vindu som slipper inn godt med arbeidslys.
Moderne kjøkken med praktiske arbeidsforhold, og et stort vindu som slipper inn godt med arbeidslys.
Integrerte hvitevarer som koketopp, oppvaskmaskin fra Electrolux, micro/stekeovn og integrert kjøl / frys.
Integrerte hvitevarer som koketopp, oppvaskmaskin fra Electrolux, micro/stekeovn og integrert kjøl / frys.
Praktisk kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap.
Praktisk kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap.
Kjøkkenøy som fungerer som ekstra benkeplass og som et spisebord.
Kjøkkenøy som fungerer som ekstra benkeplass og som et spisebord.
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1.
Soverom 1.
Hovedsoverom av god størrelse
Hovedsoverom av god størrelse
Praktisk skyvedørsgarderobe med speil.
Praktisk skyvedørsgarderobe med speil.
Soverom 3.
Soverom 3.
Baderom innredet med badekar, vegghengt servant og gulvstående toalett.
Baderom innredet med badekar, vegghengt servant og gulvstående toalett.
Kjellerstua er en perfekt plass for barn/ungdom å oppholde seg for å trekke seg litt unna.
Kjellerstua er en perfekt plass for barn/ungdom å oppholde seg for å trekke seg litt unna.
Koselig lesekrok i kjellerstue.
Koselig lesekrok i kjellerstue.
Gode møbleringsmuligheter og stort potensiale til å kunne omgjøres til hjemmekontor eller treningsrom.
Gode møbleringsmuligheter og stort potensiale til å kunne omgjøres til hjemmekontor eller treningsrom.
Bad nede med opplegg til vaskemaskin og inngang til badstue.
Bad nede med opplegg til vaskemaskin og inngang til badstue.
Badstue.
Badstue.
Lagringsplass i bod.
Lagringsplass i bod.
Yttergang med god plass til å henge av seg yttertøyet.
Yttergang med god plass til å henge av seg yttertøyet.
Hyggelig uteområde med platting og direkte adkomst til hage. Det er god plass til hagemøbler og grill.
Hyggelig uteområde med platting og direkte adkomst til hage. Det er god plass til hagemøbler og grill.
Boligen ligger i et veletablert borettslag med sikringsordning.
Boligen ligger i et veletablert borettslag med sikringsordning.
Nærhet til turområder, samtidig som en er nært byen med dens kulturtilbud. Butikk, skoler og buss i umiddelbar nærhet .Sol hele døgnet på sommeren. Hyggelig og rolig nabolag.
Nærhet til turområder, samtidig som en er nært byen med dens kulturtilbud. Butikk, skoler og buss i umiddelbar nærhet .Sol hele døgnet på sommeren. Hyggelig og rolig nabolag.
Fine grøntområder rundt boligen.
Fine grøntområder rundt boligen.
Hagen er skjermet med busker og andre vekster.
Hagen er skjermet med busker og andre vekster.
Siden lekeplassen ligger i midten av alle byggene er det trygge omgivelser med lite trafikk.
Siden lekeplassen ligger i midten av alle byggene er det trygge omgivelser med lite trafikk.